Nordic Group on Pohjoismaiden ja Baltian maiden yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on edistää meille tärkeitä asioita JCI:ssa niin Euroopan kuin maailman tasolla. Nordic Group järjestää myös Nordic Academya, johon minulla oli ilo osallistua pari viikkoa sitten. Tänä vuonna Academy järjestettiin Sipoon saaristossa. Suomesta osallistui viisi henkilöä.

Koulutuksessa käytiin läpi erilaisia tapoja viestiä, joita meillä on persoonallisuuteemme liittyen (Mika Kuusisto, PCM), keskusteltiin milleniaaleista ja meidän vaikutuksestamme JCI:hin, tiimiydyttiin, heitettiin kirvestä, saunottin ja keskusteltiin hallituksen jäsenenä toimimisesta. Lisäksi tutustuttiin eri maiden kulttuuriin esitysten, ruuan ja juoman voimin sekä Know-How transfer sessiossa kuultiin inspiroivia projekteja eri maista. DP Lauri Valtonen kävi esittelemässä SNKK:n strategiaa, koulutusvientiohjelmia (Strategy Training, Strategy Academy ja JCI3LED) sekä Nordic Groupin toimintaa.

Koulutus on tarkoitettu kansallisiin virkoihin hakeville ja kokemus auttoi kyllä taas omissa valmistautumistehtävissä eteenpäin. Viikonlopusta jäi käteen naurua, iloa, paljuilua, uusia ideoita ja oivalluksia ja tosi hyvä fiilis. Käytäntöön viikonlopun opeista aion viedä varsinkin PCM-luennoilla opitut asiat. Parasta Nordic Groupin yhteistyössä on kuitenkin kaikki ne huiput ihmiset, jotka mm. Nordic Academyssa tapaa. Here I go again on my own!

Edellinen Seuraava

Vastaa