Joku on joskus saattanut kuulla kyseisen lauseen puhuttaessa suomalaisesta peruskoulusta. Lausahdus pitää paikkaansa mielestäni myös nuorkauppakamarimaailmassa, sillä meillä on laadukkaita koulutuksia ja loistavia kouluttajia niin Euroopan kuin koko maailman mittakaavassa. Väite perustuu ihan omaan kokemukseen ja muualta saatuu palautteeseen.

Viimeisen parin vuoden aikana SNKK on lanseerannut strategiatyöhön liittyviä koulutuksia maailmalle: Strategy Training ja Strategy Academy. Ensimmäinen Strategy Training vedettin Puolassa huhtikuussa 2017 (allekirjoittanut toimi kouluttajana) ja ensimmäinen Strategy Academy järjestetään Kuusamossa elokuussa 2018. Tämän lisäksi suomalaisia kouluttajia on ollut mukana Eurooppa- ja Maailmankokouksissa kouluttamassa omia koulutuksiaan. Ja onpahan suomalaisia päätynyt myös mukaan JCI Training and Skills Development Committee Euroopan edustajiksi. Kaikki nämä kertovat laajasta koulutusosaamisesta niin organisaation kuin jäsenistön tasolta.

Edellisessä blogissani puhuin jo kouluttajien tukemisesta. Kolmas tavoitteeni ensi vuodelle on jatkaa laadukasta koulutusvientiä. Koulutusvienti on yksi tapa vauhdittaa jäsenistömme menestystä työelämässä, sillä se tarjoaa uusia mahdollisuuksia jäsenistöllemme kehittää taitojaan niin strategiaosaajana, esiintymisessä, kouluttamisessa kuin koulutussuunnittelussa, tapahtumanjärjestämisessä ja yhteistyökumppanineuvottelussa. Tätä kaikkea nimittäin koulutusvienti voi parhaimmillaan olla.

 

Edellinen Seuraava

Vastaa