Esittelen itseni usein seuraavilla sanoilla: farmaseutti, jiicee, kouluttaja, koulutussuunnittelija, tapahtumanjärjestäjä ja heppatyttö.

Liityin Kuopion Nuorkauppakamariin 2007 ja nykyisin olen Helsingin Nuorkauppakamarin jäsen. Järjestötoiminnasta minulla on kokemusta noin 15 vuoden ajan ja nuorkauppakamarissa olen tehnyt neljä hallitusvirkaa paikallisessa kamarissa ja kaksi aluevirkaa kahdella eri alueella.

Olen kotoisin Savosta, Helsinkiin muutin työn perässä reilut kuusi vuotta sitten. Koulutukseltani olen farmaseutti ja työskentelen asiantuntijatehtävissä Suomen Farmasialiitto ry:ssä. Oppiminen on ollut jo pitkään intohimoni. Sen vuoksi ja teoriaosaamiseni kasvattamiseksi olen opiskellut myös kasvatustieteitä.

Nuorkauppakamaritoiminta on mahdollistanut minulle esiintyjänä ja kouluttajana kehittymisen. Olen toiminut aktiivisen kouluttajana vuodesta 2010 lähtien ja lähes yhtä kauan olen ollut mukana kehittämässä koulutuksia SNKK:lle. Koulutustunteja on kertynyt noin 350 ja nykyisistä koulutuksista kädenjälkeni näkyy mm. Vakuuta ja vaikuta, Kehity kouluttajana, Koulutuksen suunnittelu ja Strategia! -koulutuksissa. Olen myös kouluttanut useimpia JCI:n koulutuksia (kouluttajaoikeudet mm. JCI Admin, JCI Achieve, JCI Impact, Networking ja Effective communications -koulutukset). Minulla on siis todella hyvä kuva SNKK:n ja JCI:n koulutustoiminnasta.

Viimeisen kuuden vuoden ajan koulutussuunnittelu ja kouluttaminen ovat olleet myös osa työnkuvaani. Suunnittelen työkseni työelämälähtöisiä koulutuksia, joten minulla on kuva siitä, millaisia taitoja nykypäivän työelämä vaatii substanssiosaamisen lisäksi. Minulla on myös takana yliopisto-opintoja kasvatustieteestä ja psykologiasta, jotka molemmat ovat kasvattaneet ymmärrystäni ihmisestä oppijana sekä tietojani oppimisesta ylipäätään.

Kehityasjohtaja on myös tiiminvetäjä. Tiimi koostuu koulutuspäälliköstä ja R-INDeistä. Kokemusta tiimin johtamisesta olen saanut projetissa, jossa järjestimme n. 400 henkilön kansainvälisen viikon pituisen koulutustapahtuman. Projektipäällikkönä vedin 11 henkilön projektitiimiä. Tapahtuma meni hyvin ja sain paljon positiivista palautetta johtamistaidoistani.

Minulla on useiden vuosien kokemus koulutussuunnittelusta ja kouluttamisesta. Viimeisen kuuden vuoden ajan se on ollut osa työtehtäviäni ja nuorkauppakamarin puolesta olen toiminut aktiivisesti kouluttajana ja suunnitellut koulutuksia (myös kansallisella ja kansainvälisellä tasolla) vuodesta 2011 lähtien. Koulutustunteja on kertynyt lähes 300 pelkästään nuorkauppakamarissa ja ainakin toinen mokoma työelämässä. Olen kouluttanut paljon SNKK:n koulutuksia, mutta myös JCI:n koulutuksia.

CV:ni löydät LinkedIn:stä ja kantakorttini näet tästä.

Edellä mainittu intohimo oppimiseen on minulle suuri motivaattori hakea kehitysjohtajaksi. Haluan olla mukana kehittämässä SNKK:n koulutustoimintaa jatkossakin ja aika on nyt kypsä hakea kehitysjohtajaksi. Haluan kantaa oman korteni kekoon jäsenistön työelämän vauhdittamiseksi. Haluaisin oppia vielä lisää nuorkauppakamaritoiminnasta, ihmisen oppimisesta, koulutussuunnittelusta, kouluttamisesta ja hallitustyöskentelystä ja uskon, että kehitysjohtajan virassa opin juuri näitä asioita.

Edellinen Seuraava

Vastaa